Call us toll free: +36/30-864-1700
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Vegyész/Bio/Környezetmérnök

[smartslider3 slider=2]

Rendezvényünk célja, hogy a diákok és a résztvevő cégek egy közvetlen környezetben találkozhassanak egymással. A diákok megismerkedhessenek új technológiákkal, gyakorlati fortélyokkal, rálátást nyerjenek a szakma nyújtotta lehetőségekre. A cégek megismerkedjenek az új mérnökgenerációval és felmérjék a bennük rejlő potenciált.

A korábbi évekkel ellentétben, idén az Eötvös Loránd Tudományegyetem fog helyet adni rendezvényünknek, mely megújult formában, 2017. április 4-én várja az érdeklődőket. A résztvevő diákoknak lehetőségük nyílik a cégek képviselői által tartott érdekes előadásokon részt venni, melyek a cégek szakterületével foglalkoznak. Ezen felül egy kerekasztal beszélgetés során a diákok családias légkörben beszélgethetnek a jelen lévő munkatársakkal akár ezekről a témákról, akár egyéb, a szakmai életet érintő kérdésekről.

A látogatók számára a program ingyenes, ám a regisztráció ajánlott, melynek egyik eleme a szakmai önéletrajz megadásának lehetősége, melyet a cégek rendelkezésére bocsátunk. Így ők akár a későbbiekben álláslehetőséggel kereshetik fel a regisztráló diákot.

[huge_it_forms id=”4″]